Vélemények

Szia Erik, Marcell!

Szeretném kifejezni megelégedettségemet az elvégzett munkátokkal kapcsolatban. Telefonos egyeztetés során szimpatikusak és nagyon segítőkészek voltatok. A kivonult csapat időre jött! (pedig Dunaszegre kellett jönni) és az első perctől abszolút profi benyomást keltettek. Végig a lehető legkisebb kosz és felfordulás elkerülésére törekedtek, amit okoztak is maradéktalanul, felsöprést is beleértve eltűntették. Gyorsan, szépen és láthatóan összhangban dolgoztak. Továbbá a kollégák kifejezetten szimpatikus benyomást keltettek. Összességében 10/10-re értékelném a munkájukat. Köszönöm még egyszer.Ajánlom!

Üdvözlettel,
Erdélyi Gergely, Dunaszeg

Üdvözletem!

A Facebookon találtam rájuk. Előtte már több véleményt elolvastam és több favágó céggel is egyeztettem az elvégzendő feladattal kapcsolatban. Mindenhol voltak fenntartásaim (hangnem, az ár, vagy a hozzáállás nem volt megfelelő számomra). Mikor Erikkel először beszéltem éreztem, hogy itt most nem „mellébeszélésről”, vagy tukmálásról van szó. Pár perc alatt az általam feltett kérdéseke olyan kimerítő, percíz választ kaptam, hogy nem is keresgéltem tovább. Elégedettségemet még az is tetőzte, hogy az időpont egyeztetés és a részletek megbeszélése, rendkívül precízen történt, ahogy azt Erik ígérte. Számomra az ár is szimpatikus volt!
A kivitelezés átlagon felüli, példaértékű! Nyugodt szívvel tudom ajánlani Őket minden olyan embernek, aki a minőség az ár és a biztonság tökéletes összhangjára törekszik!

Köszönettel,
Szabó László, Győr

Kedves Marcell!

Minden a legnagyobb rendben történt, nagyon megvoltunk elégedve munkátokkal. Kiváló szakmunka precízség! Lelkiismeretes csapat!
Csakis ajánlani fogom mindenkinek!
Köszönjük szépen!

Üdvözlettel:
Sárkány Soma, DunaszegSzabó Marcell korrekt, szakszerű munkát végzett nálunk. Nem bántam meg, hogy vele végeztettem a munkát, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Baradits Bulcsú
Iform Kft., Börcs